Bereken de prijzen goed

financialleaseZeevissen is geen goedkope hobby. Net als veel andere exclusieve hobby’s gaat het al snel in de euro’s lopen wanneer je niet oplet. Het is bijvoorbeeld niet direct verstandig om alle apparatuur zelf aan te schaffen. De hengels, het draad en de haken moeten van een bepaalde kwaliteit zijn om het zeevissen echt een succes te maken. Dat kost veel geld. Bij ons kunt u de apparatuur gewoon huren wanneer u met ons gaat vissen. Dat bespaart niet alleen veel geld, het biedt ook zekerheid: Alle apparatuur wordt al een tijd op zee gebruikt en voldoet aan de eisen. Het is niet alleen bij zeevissen waar op de prijzen gelet moet worden. Wil je vaker zeevissen en wil je daar geld voor overhouden, kijk dan eens naar de andere uitgaven die je hebt.

Leasecalculator, een persoonlijk voorbeeld

Wij hebben als bedrijf het streven om alle mensen te voorzien van een leuke ervaring tijdens het zeevissen. Daarnaast willen we graag winst draaien, anders waren we geen onderneming begonnen. Toen onze wagens aan vernieuwing toe waren, omdat zij versleten raakten door het constante gebruik in de havens, waar veel zout water aanwezig is, wilden we nieuwere modellen aanschaffen. De verkoper wees ons op de leasecalculator. Iets wat we nooit overwogen zouden hebben, omdat leasen een dure en exclusieve naam heeft.

Aan de hand van de leasecalculator konden we exact zien hoeveel het leasen van drie auto’s zou kosten en wat de voordelen waren. Toen we de aanschafprijs van nieuwere modellen ernaast zetten, waren we direct om. We konden in de leasecalculator namelijk direct al zien dat het veel voordeliger zou zijn om de wagens te leasen. Dat bespaarde ons genoeg geld om wat leuke aanpassingen te doen op het schip. Zo hebben we nu een koffiezetapparaat waardoor alle mensen tijdens het zeevissen verse bonenkoffie kunnen drinken, en hebben we een vriezer om de verwerkte vis in te bewaren voor de langere tochten op zee. Zo blijft de vangst ook gewoon goed totdat je weer aan land gekomen bent.

De kleine verschillen

Het zijn de kleine verschillen die een groot resultaat kunnen geven. Kun je besparen op iets kleins dat maandelijks terugkomt, dan bestaat de kans dat je elke maand met ons mee kunt om te gaan vissen op zee. Wordt er veel vis gegeten in huis en heb je een behoorlijke vangst, waarvan je ook nog eens wat kunt verpatsen aan de buren, dan weet je zeker dat het een leuk verhaal wordt. Het zeevissen zal op zijn beurt weer geld besparen, zodat je wat meer geld overhoudt voor andere uitgaven. Zoals een investering in eigen apparatuur voor het zeevissen, of een langere vakantie naar Scandinavië om daar te gaan vissen op zalm. De besparingen liggen overal op je te wachten. In een leasecalculator, in een overbodig abonnement, een te dure energieleverancier, of een gebruikelijk etentje dat ook wel eens per week in huis gehouden zou kunnen worden om zo geld te besparen. Wanneer je een leuk doel voor ogen hebt voor het geld, wordt het ook nog eens een stuk makkelijker om dit vol te houden!